We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens overgang naar de paarden moeten we helaas onze fantastische pony te koop zetten. Ireo is een grote D pony van 1.48 en is 11 jaar oud. Hij is onbeleerd bij ons gekomen met zijn 5 jaar, en we hebben hem zelf beleerd. Momenteel loopt hij op Z1 niveau met meerdere winstpunten, en hij heeft zeker aanleg voor meer. Hij vindt het ook erg leuk om een sprongetje te maken, en heeft een paar B wedstrijden gelopen met winstpunten. Door interesse van de ruiter is hij hier niet verder in uitgebracht. Voor de afwisseling springen we er thuis wel mee. Hij is zowel alleen als in een groep braaf buiten. Hij is braaf met laden en bij de hoefsmid. Hij loopt bij ons met meerdere anderen in de wei. 
Hij is bij ons nog nooit kreupel of ziek geweest. 
Ireo is onder het zadel braaf maar wel sensibel, hij kan wat gespannen zijn bij het opstappen, vooral op vreemd terrein. Maar zodra je erop zit is de spanning meteen weg. Wij denken dat hij hierom het beste past bij een ruiter met al enige ervaring. 
Hij gaat alleen weg naar een 5 sterren huisje waar hij elke dag buiten komt. 
Keuren mag, K.K.
Normale tot hogere prijsklasse
Voor meer info graag appen i.v.m. werk 06-51383413

Stamboom

Vader Idzard
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Ismar
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Mufaq ox
m.m.m.