We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Salvador Goldbloom is een prachtige elegante zwarte ruin. Geboren op 3-4-2022. Salvador beweegt heel gemakkelijk, heeft een mooie rechte rug en fijne ruime bewegingen. Hij is een zeer mensgericht paard wat graag met je meewerkt en snel leert. Salvador heeft zijn werkwilligheid en goede instelling duidelijk van zijn vader Bloomberg meegekregen. Dit fijne karakter en zijn prachtige looks zijn straks zeker een eyecatcher in de dressuursport en de wedstrijdring! 

Hij is zeer sociaal naar andere paarden en heeft altijd in een kudde met merries en ruinen van verschillende leeftijden gestaan aan huis. Hierdoor is hij al veel in de hand geweest. Hij staat netjes op de poetsplaats, loopt goed mee aan een touwtje en is ook al twee keer meegeweest op de trailer en dit deed hij zonder problemen.

Zijn moeder (v. Andretti) is uitgebracht tot en met het Z1 en heeft in totaal 4 hengstveulens op de wereld gebracht. Salvadors 4 jarige halfbroer (2020) wordt al zeer succesvol uitgebracht in de dressuursport in de L1 en heeft punten L2 al binnen. Zijn moeder(2011), jongste halfbroer (2024) en oudste halfbroer (2019) zijn ook aanwezig op de stal waar hij nu staat. 
Ben je opzoek naar een fijn paard voor de toekomst kom dan zeker eens kennismaken met Salvador Goldbloom!  Voor meer informatie kun je contact opnemen met M van Erp 06 83249245 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.