We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Blacks Braveheart is een Deens gefokte ruin. Netjes beleerd en gereden. Veelvuldig uitgebracht op zowel spring- als dressuurwedstrijden in diverse landen. 

Laatste jaren met zijn Nederlandse eigenaresse in Spanje verbleven en zich ook daar als fantastische springplank naar hogere niveau’s bewezen. 

Een echte sportman met een gouden karakter. Op onbekend terrein onverschrokken vanaf het eerste moment en goed aan de hulpen en daardoor ook voor onervaren ambitieuze ruiters en amazones een zeer zeer geschikt paard. 

Zowel springen, als dressuur, buiten in het bos en op de drukke openbare weg gedraagt hij zich voorbeeldig en kan men hem op elk moment vragen oefeningen uit hogere niveau’s uit te voeren.  Hij staat sinds kort weer in Nederland en zoekt naar een nieuw thuis!

Zoek jij een bromproef paard met een gouden hart? Ben jij een angstige of juist ambitieuze ruiter? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen bij de knappe man, hij zal je niet teleurstellen 🍀

Twee prachtige zadels bij deze prijs inbegrepen:
Dressuur > KenTaur Andromeda 17,5 inch
Springen > G. Passier & Son Hannover 17,5 inch

Stamboom

Vader Heartbeat
DVH 871 DK DV
Vader van vader Heartbreaker
89.4335 NLD KWPN
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Elly
86.988 NLD KWPN
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Lucie
RDH 4543 DK DV DH
Vader van moeder Lando
DH 430 DK DV Bestaet
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Alluet
RDS 5129 DK DV DS
v.m.m.
m.m.m.