We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop:  (fok)merrie Omdat we niet alles kunnen houden bieden wij onze merrie te koop aan.
Vanwege tijdgebrek hebben we haar helaas nooit de kansen kunnen geven die er zeker uit te rijden zijn. We hadden gehoopt meer tijd voor haar te krijgen, maar moeten nu concluderen dat we tijd niet hebben die zij wel verdient en ook nodig heeft. Het is een talentvolle merrie met een behoorlijk karakter en gebruiksaanwijzing. Daarnaast is ze ook lief, nieuwsgierig, heeft een enorm doorzettingsvermogen en groot uithoudingsvermogen. Daardoor zeer geschikt voor cross/eventing. Haalt hier ook veel plezier uit. Ze is op zoek naar iemand die eerlijk is en haar structuur en houvast kan bieden. Ze is met tussenpozen getraind en mee geweest naar vreemd terrein, maar nooit uitgebracht op wedstrijd. Sensibel op de hulpen, maar niet bang aangelegd.

Op dit moment wordt ze niet gereden. Ze heeft na het veulenen het rijden altijd vlot weer opgepakt, maar is zeker geen paard voor de beginnende ruiter.
2017: 5e op de Nederlandse Merrie Keuring Gelderse paarden 3 jarigen (voorlopig keur predicaat)
Daarnaast heeft ze twee mooie nakomelingen:
Ni-Lou van de Kranshoeve (2018): nakomeling van Zinedream (is nu als 6 jarige gestart in het 1.30 meter) (foto X)
Reese AT (2021): nakomeling van Le Kannan (recent röntgenologisch goedgekeurd, inclusief hals en rug)
Mooie kans en interessant voor fokkers gelet op de Ginus-bloedlijn. Merrie was beide keren snel drachtig en heeft beide keren op de uitgerekende datum geveulend, zonder complicaties. Lieve merrie voor haar veulens.

Stamboom

Vader Ginus
Stb
Vader van vader Renville
Keur
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Nini IV
Keur, preferent, preststie
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Siu-Lan van de Kranshoeve
Ster
Vader van moeder Koss
Preferent
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Lymora
Stb
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
NMK 2017 Gelderse Merrie - 3 jaar 5