We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden: een grote 5 jarige E-pony met de afstamming Nightfever x Zip. Nelson is een mooi gelijnde ruin met een goede uitstraling een sprekend hoofd. De pony is vanwege zijn afstamming en ruime bewegingen veelbelovend voor zowel de dressuur- als springsport. De pony is vanaf veulentje af aan in de hand en is daardoor erg makkelijk in de omgang. Hij is braaf bij de hoefsmid en op de trailer. De pony is vorige winter zadelmak gemaakt en kan inmiddels een klein sprongetje onder het zadel. Ondanks dat hij netjes in de rondte loopt,  is hij alleen geschikt voor een ervaren ruiter. 

Als u op zoek bent naar een prachtige E-pony met een veelbelovende afstamming, een goede uitstraling en een vriendelijk karakter, dan is Nelson de pony waar u naar op zoek bent! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken om te komen kijken.

📞 Telefoonnummer: 0031639141722

Stamboom

Vader Nightfever II
Stb
Vader van vader Night Star III
v.v.v. Nalex ox
m.v.v. Mona
Moeder van vader Domina
v.m.v. Domingo
m.m.v. Nontesse
Moeder Silva
Stb Ster
Vader van moeder Zip
v.v.m. Zodiak
Keur Preferent Prestatie- sport &fok
m.v.m. Elvira
Stb Preferent
Moeder van moeder Shira
v.m.m. Sergi van Vreeburch
Stb Prestatie- sport
m.m.m. Corners Hazel
Stb Ster