We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super mooi jaarling merrie te koop.
Moeder (1 na laatste foto) is een Connemara, jeugdkampioen keuring Belgie als 3 jarige. Klasse 1, 1e premie. MMoeder is een merrie die in Denemarken al vele keuringsprijzen behaald heeft.
Vader (laatste foto) is de bekende Welsh Parbred hengst Reitland's Bon Coeur B. https://welsh-hengsten.nl/d(ekhengst/reitlands-bon-coeur-b/

Qua valk kleur is ze een beetje toverval. Heel licht geboren, van de winter weer vrij donker en nu krijgt ze een mooie lichtere ondergrond. Ze lijkt in ieder geval een lichtere valk te zijn als haar moeder.

Jaarling is net 2 weken geleden gespeend en heeft dus lekker lang bij de merrie mogen blijven lopen.  Eerste 2 basisentingen gehad en onder dierenartsbegeleiding goed ontwormd.
Ze is veel in de hand, al super verkeersmak en komt regelmatig in handen van de hoefsmid.

Wij verwachten dat ze uitgroeid tot een grote D pony die het goed kan gaan doen in de sport. Ze neemt uit zichzelf al regelmatig een laag sprongetje als er een hindernis in de bak staat en heeft extra galoppade.

Dit jaar verwachten we een volle broer of zus, die t.z.t. ook te koop is.

Stamboom

Vader Reitland's Bon Coeur B
Vader van vader BROUWERSHAVEN BLACK CAVIAR
v.v.v. STEERWOLDE'S V.I.P.
m.v.v. BROUWERSHAVEN LOESJE
Moeder van vader MILVA II
v.m.v. HIGH FLOW'S OXFORD
m.m.v. REITLAND'S MARLENE
Moeder W-Mellaers Wamailin M Kl1
Vader van moeder Ceide Cassanova Kl 1
v.v.m. Seoigeach
m.v.m. Cailin Deimh
Moeder van moeder Egevangens Golden Kimberley Kl 1
v.m.m. Innellan Kestrel
m.m.m. Norlunds Pacific Queen