We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ramina, een veelbelovende fokmerrie, staat te koop! Ze is een dochter van de legendarische Casall ASK en Kassa Van Het Schaeck. Haar moeder, Kassa, is op haar beurt een dochter van Erco Van't Roosakker en de halfzus van het 1.60m paard 'Million Dollar VH Schaeck'! Ramina's pedigree is indrukwekkend en haar genetische potentieel is niet te onderschatten. Ze is de halfzus van het 1.55m springpaard 'Napoli Ter Wijnen' en het 1.45m springende paard 'Oakley Ter Wijnen'! Hoewel Ramina op jonge leeftijd een ongeluk had en niet in de sport werd ingezet, heeft ze zich bewezen als een waardevolle fokmerrie. Ze is momenteel in foal van Kassanova De La Pomme en wordt eind mei verwacht. Wegens onze ruime selectie van merries uit deze prestigieuze bloedlijn, hebben we besloten om Ramina te koop aan te bieden aan een nieuwe fokker die haar potentieel verder kan benutten. Voor meer informatie en interesse, neem gerust contact met ons op. Dit is een unieke kans om een ​​kwaliteitsvolle fokmerrie toe te voegen aan uw fokprogramma!

Ramina Ter Wijnen - Kassa VH Schaeck - Gin Tonic De Muze - Daytona De Muze - Walloon De Muze - Qerly Chinhttps://www.horsetelex.com/horses/pedigree/2049782/ramina-ter-wijnen

Stamboom

Vader Casall
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Kassa VH Schaeck
Vader van moeder Erco Van't Roosaekker
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Gin Tonic De Muze
v.m.m.
m.m.m. Daytona De Muze