We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Orrena is een zeer getalenteerde en lieve 5-jarige merrie van Just Wimphof x Tuschinkski en meet 167cm. Ze heeft een prachtige uitstraling met drie bovengemiddelde gangen. Onder het zadel is ze braaf, altijd werkwillig en absoluut niet kijkerig/ril!  Het is een super fijn talentvol paard met veel vermogen en power met zeker potentie voor de hogere dressuur. Op stal is ze braaf, houdt van aandacht en knuffelen. Het is een makkelijk en lief paard in de omgang. Ook op vreemd terrein is ze nuchter en totaal niet kijkerig. Ze gaat makkelijk de trailer in. Zij is braaf bij de tandarts en hoefsmid.

Orrena loopt momenteel L2 met winstpunten. In de training worden de oefeningen van het M meegenomen en deze pakt zij zonder problemen op. Gezien haar leeftijd vinden wij haar wel meer geschikt voor een zekere ruiter. Het is een echte eyecatcher zowel in de ring als ook buiten de ring.

Orrena is eind decemer 2023 volledig goedgekeurd op hals, rug en benen zowel klinisch als röntgenologisch. Gezien haar papieren zou zij ook super geschikt zijn om een veulentje mee te fokken.

Wil je meer weten over deze prachtige eyecatcher, dan kun je contact met mij opnemen: 06 5000 2610
Orrena valt in de iets hogere prijsklasse

Stamboom

Vader Just Wimphof
Vader van vader De Niro
v.v.v. Donnerhall
m.v.v.
Moeder van vader Rastede
elite, preferent, prestatie, Ibob-(dres), sport-(dres), prok
v.m.v.
m.m.v.
Moeder cerena
Elite, IBOP-(dres), Prok
Vader van moeder Tuschinski
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Mirena
Ster, preferent, prestatie
v.m.m.
m.m.m.