We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Leven met paarden: Exclusief landgoed aan de Nederrijn  
Objectnummer: 12
Perceel: ca. 13 ha (een kleiner perceel is bespreekbaar)
Woonoppervlak: ca. 500 m2
Appartement: ca. 70 m2
Bouwjaar: 1883: gerenoveerd/gemoderniseerd 1989-1992
Verwarming; Olie
Buitenbak: 70 x 45 m. Eb/vloed-systeem
Paardenstal ca. 166 m²  

Een bospad midden in het natuurgebied loopt naadloos over in de oprit die naar de voordeur leidt. ..   Het hoofdgebouw, gebouwd in 1883, werd in 1989-1992 volledig gerenoveerd, geïsoleerd en van binnenuit gemoderniseerd met behoud van de monumentale gevel.
Het twee verdiepingen tellende gebouw beschikt nu over ongeveer 500 m² woonoppervlak.
De begane grond met open galerij, open haard, bibliotheek en keuken-woonkamer.
De eerste verdieping met in totaal 8 kamers biedt de mogelijkheid om zich even terug te trekken, te werken en te spelen.
Aangrenzend, met doorgang naar de begane grond, bevindt zich in het voorste gedeelte van de woning een separaat appartement van ca. 70 m².
In de voormalige bakkerij is een sauna geïnstalleerd.
Het pand is omgeven door talrijke weilanden en bosgebieden en is idyllisch en ver weg van het dagelijkse verkeerslawaai gelegen aan de rand van het bos met uitzicht op de uitgestrekte paardenweides die deel uitmaken van het complex.  

Paarden:  

Bij de woning hoort een apart stalgebouw met 7 paardenboxen en een wasplaats met berging. Daarnaast zijn er nog meer opslagruimtes/garages en een zadelkamer in voormalige boerderijgebouwen.
Direct bij het perceel vindt u een buitenpiste (70 x 45 m., omheind met hout) met een eb- en vloedsysteem en een stapmolen.
In het natuurgebied is op de weilanden en bosgebieden van de hoeve ook een military/eventingplaats aangelegd.
Een rijvereniging, vele stallen en een netwerk van ruiterpaden laten de harten van paardenliefhebbers sneller kloppen en voor jachtliefhebbers te paard is er in de directe omgeving een sleepjachtclub.  

Omgeving:  

Het pand heeft zeer goede vervoersverbindingen naar de op slechts enkele kilometers afstand gelegen knooppunten van de snelwegen A3 (Ruhrgebied - Nederland) en de A31 (Ruhrgebied - Münsterland - Oost-Friesland) en is daardoor optimaal gelegen tussen het Ruhrgebied en het Münsterland.  
Ondanks de landelijke ligging is het idyllische stadscentrum met alle voorzieningen voor het dagelijks leven, scholen en kleuterscholen binnen enkele minuten bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.
Rustieke herbergen, gezellige biertuinen, gezellige pubs en ook luxe restaurants vormen een netwerk van gastvrijheid.
Verder zijn er diverse sportclubs en zijn er buitenactiviteiten zoals voetbal, golf, tennis, paardrijden en zwemmen voor het hele gezin.  

Wij bieden deze woning aan in samenwerking met Dr. Mackscheidt Immobilien. Wij kunnen echter alleen vragen beantwoorden als u uw volledige naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer opgeeft.
Makelaarscommissie voor kopers 3% exclusief BTW.