We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In Oost-Vlaanderen, te Nazareth treffen we deze hedendaagse woning met stalgebouw, buitenpiste en weilanden aan.

Deze aangename woongemeente ligt in een driehoek gevormd door de steden Gent, Deinze en Oudenaarde.

De inkom met gastentoilet biedt u toegang tot enerzijds de woonkamer en anderzijds een ruime open keuken met eetruimte.

De moderne keuken is voorzien van een centraal eiland, hierdoor creëer je een centrale plek om te eten, te koken, te werken maar vooral om samen te zijn. Met de grote eethoek als het centrale punt van het huis.De knusse woonkamer geniet van een gezonde portie daglicht.

Verder op het gelijkvloers tref je nog een handige ruimte aan, welke momenteel is ingedeeld als zadelkamer. Maar die u naargelang uw noden vrij kan indelen.

De trap vanuit de inkomhal brengt ons tot de bovenverdieping. Hier treft u 4 volwaardige slaapkamers aan.De badkamer is voorzien van een lavabomeubel, douche en toilet.

De kelder en de zolderruimte boven het woongedeelte typeren dan weer het praktische welzijn van de woning.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de inpandige garage. Hier zijn ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast voorzien. Evenals een douchekamer inclusief toilet.

De extra zolderruimte boven de garage bied je alleen maar voordelen naar opslag toe.
En surplus nog een smeerput waarbij je kan sleutelen aan je wagen of deze ruimte kan dienst doen voor tal van doeleinden.

Buitenshuis treffen we het stalgebouw aan, het natuurlijke materiaal gaat op in de omgeving en heeft een warme landelijke uitstraling. De 6 ruime boxen zijn voorzien van een buitenluik.Het stalgebouw met geïsoleerd dak is geaccommodeerd met stromend water en elektriciteit.

Om de winterperiode te overbruggen is een omlooppomp voorzien voor de drinkbakken zodat het water nooit bevriest. Daarnaast biedt dit gebouw voldoende opslag.

De buitenpiste van 20x40m met geopat bodem en de nodige verlichting verhoogt het comfort als ruiter en is berijdbaar in alle seizoenen van het jaar.

Naast de achterliggende weilanden, beschikt deze eigendom over een zandpaddock om de paarden van hun dagelijkse loop te voorzien. Het geheel is afgewerkt met houten hekwerk.

Daarenboven zijn er nog zonnepanelen aanwezig met een thuisbatterij als extra voorziening. Je zonne-energie opslaan en te allen tijde gebruiken!

Ben je op zoek naar de ideale paardeneigendom voorzien in zijn faciliteiten waarbij je graag jouw paarden en/of overige viervoeters om je heen hebt.

Aarzel dan niet om ons te contacteren | www.sdb.realestate ( Zie foto's en video)