We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden: Belcampo’s Briljant. Briljant is een super mooie pony hengst, hij meet 1.48 m en is 11 jaar oud. Briljant is bloedmooi, heeft een top karakter, is allround en komt uit een top afstamming. In de omgang is Briljant rustig en hij houdt van aandacht en toch heeft hij genoeg bloed om mee te kunnen draaien in de sport.

Briljant is een Fox Ferry des Marronniers x Axkeen Djordy. Zijn moeder is de elite, kroon, preferent, prestatie pony Axkeen Lizzy. Briljant is op de hengstenkeuring (2023) aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Op zijn cijferlijst kreeg hij voor zijn exterieur 85  punten, gemiddelde aanleg als dressuurpony 85 punten (draf en galop 85!) en gemiddelde aanleg als springpony 80 punten! Hij heeft enkele keren gedekt en er wordt in april en in mei een veulen verwacht.

Briljant is op dit moment Z1 startgerechtigd in de dressuur tussen de paarden. Hij pakt het super goed op, hij haalt goede punten, zit vaak in de prijzen en krijgt mooie feedback van de jury’s!

Briljant heeft meerdere oefenparcoursen gesprongen en is daarnaast ook enkele keren HC gestart op springwedstrijden (70 cm). Ondanks dat hij nog niet heel veel ervaring heeft met springen, heeft hij hier heel veel talent voor en pakt hij het enorm snel op.

Hij is niet geklasseerd in het springen omdat hij wordt gereden door een amazone die ouder is als     
18 jaar en daarom tussen de paarden moet springen. Dat is 100 cm dus M niveau voor een pony en de afstanden tussen de hindernissen staan ook niet goed voor een pony bij een parcours voor paarden. 
  
Voor Briljant zijn wij opzoek naar een ruiter of amazone die Briljant allround uit kan brengen in de sport en waar hij ook gebruikt kan worden om te dekken, zodat hij zijn top afstamming, top karakter en top kwaliteit kan doorgeven. Briljant heeft een ruiter of amazone nodig die zelfverzekerd is en ervaring heeft in de paardensport.

Briljant is altijd netjes bijgehouden bij de hoefsmid en osteopaat. Hij staat correct op  de benen (pijpomvang: 19 cm) en heeft geen gebreken. Is recent klinisch en röntgenologisch (inclusief hals en rug) goedgekeurd. Pony valt in een hogere prijsklasse. Filmpjes van dressuur en springen op aanvraag. Meer info app/bel naar 06-27402704 of mail naar gerthavers@msn.com.

De vraagprijs voor deze droompony is 22.500,00 en wordt verhoogd als Briljant
Z dressuur geklasseerd is.

Stamboom

Vader Fox Ferry des Marronniers
Vader van vader Ashley Aristocrat NFS
v.v.v. Beechwood Comet NFS
m.v.v. Ashley Finality NFM
Moeder van vader Foxhills Harmony NFM
v.m.v. Luckington Sportaide NFS
m.m.v. Ashurst Sherrie NFM
Moeder Axkeen Lizzy
elite, kroon, preferent, prestatie pony
Vader van moeder Axkeen Djordy
He. Stb. prestatie
v.v.m. Briljant He.
Stb. preferent prestatie f.h.
m.v.m. Westermaat Claudia
Stb. ster
Moeder van moeder Achterhoek's No White Elizabeth
Stb. ster, prestatie f.m.
v.m.m. Mudeford No White
He. Imp.
m.m.m. Prescott Elizabeth .
Imp