We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bied ik mijn top 6 jarige pony Hors-Ink's Il Divo te koop aan. Helaas moeten we hem verkopen omdat de ruiter te groot geworden is voor hem. 

Il Divo is een lieve, werkwillige, fijne en hele knappe pony waarmee je kan schitteren op wedstrijd. Het is zeker een pony voor de toekomst in de rubriek FEI (springen en dressuur kan hij beide top). Hij is geklasseerd L1 met ruiter, maar is inmiddels doorgetraind tot groen Z-niveau. Ook kan Il Divo super fijn en makkelijk springen, maar hierin lag geen interesse vanuit de ruiter dus is hij hierin niet verder doorgepakt. Wel heeft hij een lijntje gesprongen op de NNFPS en dit deed hij braaf. Hij is verkeersmak en super braaf in de omgang en houd van knuffelen. Al bij al een toekomst pony!

Hij valt in de hogere prijsklasse, en handelaren hoeven hierbij ook niet te reageren. Wij zijn uiteraard alleen maar opzoek naar een 5 sterrenhuisje voor hem. Filmpjes op aanvraag. Gelieve mij te bellen of te appen via +31682226800.

Stamboom

Vader Brummershoeve's Levi H
Vader van vader Poppings Macho
v.v.v. Meonbury Peter Rabbit
m.v.v. Poppings Marielle
Moeder van vader Offem Feronia
v.m.v. Igor
m.m.v. Offem Phaedra
Moeder Hengelstede's Myra
Vader van moeder Kantje's Armando
v.v.m. Kantje's Ronaldo
m.v.m. Kantje's Exelent
Moeder van moeder Maura
v.m.m. Young Winsome's Adrian
m.m.m. Moonlight