We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mercedes (26-5-2017)
Inspire x Negro
177 cm / 17.1 h 
STB, SPORT, ELITE, IBOP-(DR), D-OC

Röntgen gekeurd, zonder bemerkingen, incl rug en hals (December 2023)

Prijsindicatie: €30.000 ex btw 
Mercedes beschikt over een indrukwekkend voorkomen. Zij heeft zeer veel maat waarbij alles mooi in verhouding is. Zij beschikt over drie buitengewoon goede basisgangen. Ze stapt zuiver en voldoende ruim met goede mogelijk tot sluiten. In het draven toont zij veel techniek over de benen met veel ritme en takt. Het galoperen is mooi vlug met voldoende ruimte. Mercedes is een paard wat echt blij word van het werk. Ze enorm ijverig en blijft altijd gaan zonder dat ze te heet word. Kortom, alles om in het hogere werk te excelleren. Zij is uitgebracht in de sport op level 3 (Z) en thuis in training voor niveau 4 (LT).
Mercedes heeft als 4 jarige IBOP gelopen en is daar dan ook ELITE verklaard op basis van potentieel voor de toekomst.

Ze is zeer vriendelijk en aanhankelijk in de omgang en heeft geen gebreken. Ze komt zowel alleen als met andere een paar uur op de wei of in de paddock.

Mercedes heeft in 2022 en 2023 2 keer een luxe merrieveulen op de wereld gezet, waarvan er één nog bij ons te zien is. Zij is sinds Februari weer opgepakt.

Bij ons geboren, rechtstreeks van de fokker. Volledige geschiedenis bekend. Tevens hebben we haar moeder, volle zus en enkele andere nakomelingen uit dezelfde moeder op stal staan. 

Afstamming:
De moeder van Mercedes, Gursela, Is een ELITE, SPORT, PROK merrie van de welbekende NEGRO. In de moederlijn zien we veel sportpaarden terug komen van Z tot en met internationaal LT niveau.

Inspire (everdale x Don Romantic) is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede rijbaarheid. Hij liet veel kracht zien in zijn verrichting en loopt inmiddels internationaal Lichte Tour voor België.

De vader van Inspire, Everdale won als vierjarige de Pavo Cup nadat hij als driejarige met topcijfers werd goedgekeurd en maakt inmiddels furore onder charlotte fry in de hoogste klasse en draait momenteel mee als een van de beste paarden op GP niveau. In januari won hij in Amsterdam nog de wereldbekerkwalificatie met ruim 88%.

Don Romantic is een zoon van Don Schufro, die naar een olympische bronzen teammedaille liep onder Andreas Helgstrand. Don Romantic was Hengst van het Jaar in Denemarken in 2010 en als jonge hengst was hij kampioen van de Hengstenkeuring in datzelfde land.

Voor meer informatie kunt u via e-mail of telefoon/app contact opnemen. 

*Veulens zijn ook te koop

Telefoon: 06 18586283
Mail: SaskiaLacroix@Hotmail.com


Stamboom

Vader Inspire
Vader van vader Everdale
v.v.v. Don Romantic
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Gursela
ELITE, PROK
Vader van moeder Negro
Preferent
v.v.m. Ferro
m.v.m. Fewrie
Moeder van moeder Sursela
Preferent, Prestatie, ster
v.m.m. Lester
m.m.m. Ursula