We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze nog jonge merrie van 1.48 m is al een goede leermeester. Ze werkt graag voor je, is een plaatje is om te zien en prachtig bespierd. Met haar 3 uitstekende gangen met ruimte en souplesse is ze een eyecatcher op wedstrijden. Ze heeft een enorme focus en leervermogen. Met haar jonge leeftijd kun je nog lang op haar vooruit om al je dromen mee te verwezenlijken! Naturelle is een lieve, makkelijke en vriendelijke pony met veel potentie voor de hogere dressuur. 
Naturelle's vader is Woodstock, veelvoudig Regio- en Hippiade kampioen bij de pony's en paarden. Haar moederlijn heeft vele Z-sportpony's gegeven, en staat inmiddels bekend om de fijne, intelligente karakters met veel werklust en leergierigheid. Uit deze lijn komen meerdere goedgekeurde hengsten en Nederlands Kampioenen, zowel in de keuringsring als onder het zadel. Uit dezelfde moeder komt een A-kaderpony en Europees zilveren medaille winnares, enkele Z-springpony's en twee goedgekeurde NRPS hengsten.
Naturelle heeft zeer goed gepresteerd in de dressuur met vele eerste plaatsen bij zowel de pony's als de paarden. Ze liep op 6-jarige leeftijd al Z1 dressuur. Ze heeft het Ster en Prestatie-Sport predicaat behaald, het Rontgen Predicaat en is Nederlands Kampioen Bestgaande Rijpony onder het zadel van het NRPS.  Ze laadt makkelijk trailer, gaat graag op buitenrit en is braaf bij de smid. Ze is een fijne probleemloze pony op stal en in de wei. In januari is ze met haar nieuwe amazone weer met goede cijfers en eerste plaatsen in het Z1 uitgebracht. In februari is ze in het Z2 met hoge scores weer eerste geplaatst tussen de paarden. Ze is zowel geschikt voor  Z-ruiters die verder willen of internationaal willen starten, als iets minder ervaren getalenteerde ruiters die een ervaren pony zoeken om de kneepjes van te leren. We zoeken voor Naturelle een getalenteerde ruiter/amazone die haar volledig tot haar recht kan laten komen in de wedstrijdsport. Meer informatie via 0610780725.

Stamboom

Vader Woodstock
Prestatie Sport
Vader van vader Wengelo's Ricardo
Prestatie Sport Preferent
v.v.v. Coelenhage's Purioso
Prestatie Sport Preferent
m.v.v. Wengelo's Queeny
Ster Prestatie Fok Preferent
Moeder van vader Orchard Wielkanoc
Elite Kroon Prestatie
v.m.v. Verona's Bo-gi
Elite Preferent
m.m.v. Orchard Perestrojka
Elite Kroon Prestatie
Moeder Isala's Solène
Keur Prestatie Fok Preferent
Vader van moeder Krimh ox
Keur Prest Sport/Fok Preferent
v.v.m. Komplekt ox
m.v.m. Somalia ox
Moeder van moeder Soleil
Ster Prestatie Fok Pref
v.m.m. Sonny af Hojmark
Keur Pres Fok/Sport Pref
m.m.m. Monik
Ster Preferent