We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ten Doorn's Gaucho, 14 jarige ruin van 148cm. Wegens overgang naar de paarden is onze stoere pony Gaucho te koop.  Het is een Belgische New Forest Pony die van origine spring gefokt en uitgebracht is maar door de vorige eigenaar dressuurmatig opgeleid en naar het Z2 (FEI) gereden. Met onze dochter heeft hij wederom het hele traject doorlopen en zijn ook zij succesvol in het Z uitgekomen. Momenteel wordt hij nog steeds uitgebracht op wedstrijden dus verkeerd in prima conditie en kan zo mee op pad. Hij is goed bevestigd in alle oefeningen en ook wissels springt hij makkelijk.

Gaucho is makkelijk alleen te laden en gaat overal mee naar toe. Ponykamp, springles, strand, bos, carrousel en vrijheiddressuur, hij vind het allemaal leuk. Het is een stoere pony met een klein gouden hartje, gek op aandacht en poetsen. Door zijn stevige postuur is hij ook geschikt voor een klein volwassene. 

Hij is braaf bij de hoefsmid, dierenarts en tandarts. Volgens schema gevaccineerd en ontwormd.  Bij aankoop 2,5 jaar geleden is hij klinisch en röntgenologisch goedgekeurd voor de sport. Alle keuringen toegestaan op kosten van de koper. Zijn zadel is nog geen jaar oud, deze kan tegen vergoeding overgenomen worden.

Maneges en handelaren hoeven niet te reageren.
De vraagprijs bedraagt €17.000,- Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of via Whatsapp.

Stamboom

Vader Riddersholm Salem
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Berghof's Queen
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.