We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Golden delight (roepnaam ‘Joep’)
ruin, vos, 1.47, V; golden moonlight. 2009


Joep is een enorm lieve knuffelkont met 3 uitstekende gangen. Joep is gefokt als dressuurpony maar hij is perfect voor dressuur en springen. Joep heeft meerdere keren internationaal dressuur gelopen en daarnaast ook internationaal gesprongen. Het is een pony met enorm veel kwaliteiten en een super goed karakter. Hij is erg makkelijk in omgang en rustig tijdens concours waar hij ook meerdere dagen kan verblijven op een andere plek. 

 Joep is vanuit zichzelf meer actiever dan lui en eerder fragieler dan moeilijk te rijden. Hij sprint niet zomaar weg als je een per ongeluk te grof bent met je been, maar hij heeft niet veel werk van de rijder nodig.

Hij is sinds corona niet op wedstrijd geweest gezien de toenmalige ruiter was gestopt. Hij is tot op heden goed doorgereden, mee geweest naar andere locaties te trainen en mee op buitenrit. 

Joep verdient een leuke ruiter die met hem nog veel wil bereiken! 

Joep staat nu op een stal in het dorp opende (Groningen) 


Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.