We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Red Devil B.R. is een lieve werkwillige E-pony. 

We hebben de pony als veulen gekocht met de intentie om hem op latere leeftijd weer te verkopen. Hij werd zadelmak gemaakt op 4-jarige leeftijd. Tijdens het rijden gedraagt hij zich braaf en is hij zeker bereid om voor je te werken. Bij het springen wil hij graag naar de overkant en hierdoor is het echt een plezier om met hem te springen. Hij gedraagt zich goed op ander terrein. Hij geniet van buitenritten en zou daarom ook geschikt kunnen zijn als eventing pony. Devil is sociaal, zowel met andere paarden in de wei als met mensen daarom is het echt een pony die van aandacht houdt. 

Hij gaat wekelijks mee naar springlessen en springt op wedstrijden 80cm bij de paarden. Ik vindt het voor de pony eerlijker om tussen de andere pony's te lopen en aangezien mijn leeftijd van 23 is dit niet mogelijk. Dit is ook de reden waarom wij hem verkopen.

Devil is met name geschikt voor een ambitieuze ruiter die verder wil komen in de sport, maar ook een beginnende ruiter kan veel van hem leren. Hij gedraagt zich goed bij de hoefsmid, op de trailer, en heeft geen stalgebreken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0611397796 of 0620292877.Stamboom

Vader rowan
Vader van vader rivaldo
v.v.v. kantje's ronaldo
m.v.v.
Moeder van vader amalia
v.m.v. woodrow caribrooke
m.m.v.
Moeder khavanne II van klaverborch
Vader van moeder khadoboj van klaverborch
v.v.m. king kadanz
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.