We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te Koop: Energieke en getalenteerde pony zoekt enthousiaste ruiter

Deze opmerkelijke pony is op zoek naar een nieuwe ruiter die net zo avontuurlijk en gepassioneerd is als hijzelf. Met zijn levendige persoonlijkheid en onmiskenbare energie is ze een geweldige metgezel voor iemand die houdt van uitdagingen en ambitieuze doelen.

Naam: Pinot 
Leeftijd: 20/06/2008 
Ras: Rijpony 
Hoogte: 1m48

Deze pony heeft een ongelofelijke drive en potentieel. Hij is bijzonder geschikt voor iemand met ervaring die graag een stevige pony wil om samen grenzen te verleggen. Zijn sterke punten liggen in zijn connectie met de mens. Eens je deze connectie met hem hebt, doet hij alles voor je! Hij loopt goed met een zelfverzekerde ruiter die hem kan uitdagen en zijn potentieel volledig kan benutten.  Hij is alert, slim en toegewijd aan zijn werk.

Extra Informatie:
- Vol energie en enthousiasme
- Vereist een ervaren ruiter
- Heeft ervaring in horsemanship, recreatief allround bereden
- Nooit blessures gehad
- is bij ons sinds 2023. 

Deze pony is een fantastische kans voor iemand die op zoek is naar een opwindende partner om samen nieuwe hoogten te bereiken. Hij verdient een liefdevol huis waar zijn potentieel ten volle wordt gewaardeerd.Voor meer informatie, foto's of om een ontmoeting te regelen, neem gerust contact op via Whatsapp: 0470 95 62 17.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.