We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Kwalitatief heel goede, karaktervolle, sensibele sportpony, die heel graag hard voor je wil werken. Alexander heeft het talent en de bewegingen om overal vooraan te eindigen, zowel in de dressuur als bij het springen, maar is geen automaat. 1.00m springen en Z1-dressuur + wp, stokmaat 1.46m. Zet er ook een handige, ambitieuze ruiter of amazone op die fanatiek is en graag kampioenschappen wil gaan rijden en het is ronduit genieten.

De pony komt het best tot zijn recht bij een meer ervaren ruiter, en minder bij een 12 -jarige die net van een rustig C-pony’tje komt. Alexander is lief, maar kan (vooral aan de hand) soms veel zijn voor jonge ponyruiters. Alexander is al vanaf zijn derde jaar een luchtzuiger (alleen op stal), dat zit het rijden en zijn gezondheid niet in de weg. Super makkelijk op trailer en vrachtwagen, alleen of samen met andere is geen probleem. Gaat graag mee op wedstrijd, en is niet bang op vreemd terrein.

Vraagprijs €14.000,- maar we vinden vooral een goede klik erg belangrijk.
Reacties bij voorkeur via Whatsapp, 06-40540001

Stamboom

Vader Berkzicht Rob
Vader van vader Kanjer Ronaldo
pref ps d.h. ps f.h.
v.v.v. Watershof Pretendent
m.v.v. Wiske Barbara
Moeder van vader Sandy
ster pref
v.m.v. Ralph
pref
m.m.v. Kantje's Sandra
kroon pref
Moeder Slangenburg's Julia
kroon
Vader van moeder Moorland's Crack
v.v.m. Cadillac
m.v.m. Symphonie
Moeder van moeder Belcampo's Morgenster
kroon
v.m.m. Jasper
ps f.h.
m.m.m. Axkeen Lizzy
kroon pref ps f.m. ps pony