We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Kadanz
Fairytale x Bonaparte
Ruin, 2015
Stokmaat 165, maar zeer breed gebouwd dus eventueel ook geschikt voor een wat langere ruiter.

Deze stoere verschijning is een plaatje om te zien en is klaar om aan de slag te gaan met zijn nieuwe ruiter of amazone! Kadanz wordt momenteel uitgebracht op M1 niveau met mooie resultaten en ondertussen verder opgeleid. Hij is braaf onder het zadel, niet sensibel of kijkerig. Hij beschikt over drie correcte en zeer fijn zittende gangen. Hij gaat regelmatig mee naar ander terrein en is daar ook fijn te rijden.

Op stal geniet hij van alle aandacht die hij krijgt! Is erg sociaal naar mensen en braaf in de stal. Hij staat netjes tussen 2 touwtjes, braaf bij de smid. Ook tandarts, ontwormen, enten etc. is allemaal netjes bijgehouden.

Hij is röntgen goedgekeurd, foto’s zijn aanwezig. Kadanz wordt verkocht ivm tijdgebrek van zijn huidige amazone. Wij zoeken voor hem de juiste match en een 5* huisje waar hij met een consequente ruiter/amazone lekker aan de slag kan.

Tevens is bij Kadanz een bijna volledig nieuw Albion zadel te koop dat zeer kort geleden nog op hem is aangepast. Zijn zadel twv €3800 en hoofdstel met passend bit kunnen voor €2500 worden overgenomen.
Bent u geïnteresseerd in Kadanz? Of wilt u weten of u de juiste match met hem kan zijn?
Neem dan contact op met Martijn via 06-29046123.

Stamboom

Vader Fairytale
Vader van vader Lord leatherdale
v.v.v. Lord loxley
m.v.v. Fairless P
Moeder van vader Aida
v.m.v. Negro
m.m.v. Ballerina II
Moeder Zilverster
Vader van moeder Bonaparte
v.v.m. Balzflug
m.v.m. Eliana
Moeder van moeder Tiffany
v.m.m. Jetstream W
m.m.m. Lotje