We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Fantastische allround sportpony te koop! Chique merrie, 1.45m, goed papier, mooie röntgenfoto's, extra beweging, veel springkwaliteit, prachtige looks en een 10+ voor karakter! Dit is je kans, beter vind je ze niet!

Evy is een 4 jarige New Forest merrie, 1.45m, Elshofs Evano × Kantje's Ronaldo. Op de keuring heeft ze een eerste premie behaald en afgelopen jaar een prachtig merrieveulen van de hengst Cassanova du Bois gekregen. Ze heeft een heel nuchter, vriendelijk en betrouwbaar karakter en is ook een hele lieve moeder. Onder het zadel leert ze snel, is heel eerlijk en bomproof! Een echte knuffel en kinderpony!! Ze heeft extra beweging en zeker kwaliteit voor de hogere dressuursport en laat tevens los een hele mooie sprong zien met veel potentie! Evy is altijd bijtijds geënt, bekapt, ontwormd en door de paardentandarts gecontroleerd. Ze is klinisch goedgekeurd (rapport is aanwezig) en recent geheel röntgenologisch, inclusief rug en hals. Deze 30 foto's zijn beschikbaar. Overkeuren mag uiteraard op eigen kosten. 

Evy staat in Dwingeloo, Drenthe.

Bij serieuze interesse graag contact opnemen via WhatsApp: +31 (0)6 39662163
Hogere prijsklasse 

Stamboom

Vader Elshofs Evano
He.Stb.
Vader van vader Hobby Des Marronniers
He.Imp. ps.d.h.
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Elshofs Nina
Stb. ster pref
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Fleur
Stb. ster
Vader van moeder Kantje's Ronaldo
pref ps.d.h. ps.f.h.
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Masters Megan
v.m.m.
m.m.m.