We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Op zoek naar het perfecte Friese sport of recreatie paard? Ontdek de prachtige selectie van het Friese ras bij Cayenne Stables! Onze toegewijde experts zorgen, trainen en bereiden onze zwarte parels voor op hun nieuwe thuis.

Of je nu een ervaren ruiter bent die een dressuurspecialist zoekt, of een hobbyruiter die verlangt naar een betrouwbaar recreatiepaard, bij ons vind je jouw ideale Friese paard.

Bezoek onze website voor het actuele aanbod en ontmoet vandaag nog jouw droom Friese paard bij Cayenne Stables! 

Staat jou perfecte parel er niet bij? Maak je geen zorgen, we hebben er nog meer, neem gerust contact.

Whatsapp/mobiel: 06-81131407
Facebook: Cayenne Stables
instagram: Cayenne Stables
Website: www.cayennestables.nl

6 Extra Redenen om voor Cayenne Stables te Kiezen:

* Uitgebreide Nazorg: Na de aankoop blijven we jouw partner. Trainingen, vragen, advies en hulp bij het kiezen van het juiste zadel en hoofdstel; we zijn er voor je.Ervaring op Wereldniveau:
* Onze hoofdamazone, Zoë Kuintjes, staat synoniem voor klasse. Al negen keer geselecteerd voor het Nederlands Kader en deelnemer aan de Europese Kampioenschappen.Unieke
* Proefperiode van 6 Weken: Twijfels post-aankoop? Het paard kan binnen deze periode terugkomen. Voor de voorwaarden, neem gerust contact met ons op.
* Onze Betrouwbare Garantie: Buiten de proefperiode om, verzekeren we kwaliteit en belofte. Eventuele problemen? We staan garant voor een oplossing.
* Gezondheid Eerst: Onze Friese paarden zijn gezond en goedgekeurd voor de sport. Overweeg je een aankoop? Een herkeuring is altijd mogelijk.
* Een Deskundig Team: We zijn meer dan trainers. Ons team bestaat uit een vaste paardenarts, fysiotherapeut, tandarts en hoefsmid die zorgen voor de beste zorg van onze paarden.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.