We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Talent is een prachtige jaarling met een aansprekend front en goede gangen. Talent is makkelijk in omgang en komt uit een prestatie rijke moederlijn met veel sport. Geboren op 18-6-2023. Hij staat samen met een merriejaarling in een koppel bij ons op stal. Zie tweede youtube link voor recente beelden. 

Zijn volle broer Rebel zat op het NK in de top 10 veulens uit 2021. Moeder Jarona is een Elite Ibop dressuur merrie van Chagall D&R. Ze is succesvol uitgebracht in de klasse Z. Haar volle broer Kaliber (v. Chagall D&R) haalde 80 punten bij de Pavocup en loopt boven de 65% in het ZZZ. 

Oma Zarona (v. Flemmingh) is Elite, prestatie, preferent en behaalde 80,5 punten voor de Ibop. Ze bracht hengst Garonus (v. Uphill), hij is goe i d gekeurd bij het AES en loopt Grand Prix in Amerika. Daarnaast bracht ZZ-zwaar Elite-sport merrie Harona (v. Uphill), momenteel succesvol in Zweden.

Vader Lord Romantic (Don Romantic x Krack C x Hitchcock) werd in 2020 goedgekeurd na een hele goede verrichting. Hij werd geroemd om zijn werkwilligheid, hele goede gangen en op zijn nog jonge leeftijd fenominaal schakelvermogen. Hij slaagde met 81,5 punt en was 1 van de beste van zijn jaargang. 

Vraagprijs 4000,-

Bij interesse graag telefonisch contact opnemen met Lieke van de Camp via 0653224720.

Stamboom

Vader Lord Romantic
Vader van vader Don Romantic
v.v.v. Don Schufro
m.v.v. Rosita
Moeder van vader Veroniek
Elite, preferent, sport
v.m.v. Crack C
m.m.v. Normiek
Elite, preferent, prestatie, sport
Moeder Jarona
Elite, Ibop
Vader van moeder Chagall D&R
v.v.m. Jazz
m.v.m. Annabel
Elite, preferent, prestatie
Moeder van moeder Zarona
Elite, preferent, prestatie
v.m.m. Flemmingh
m.m.m. Derona
Keur, prestatie