We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie


0032 475 32 18 23 voor meer info
3-jarige merrie Magic Rose VI (5/2021)
Deze Fürst Romancier x Sandro Hit x donnerhall x classiker is net zadelmak(slechts enkele keren bereden, zeer braaf onder het zadel).Momenteel is ze 1,77m groot, vandaar lagere prijsklasse. Ze heeft ook super papieren voor de fokkerij.

Uit deze stam komen meerdere goedgekeurde hengsten en sportpaarden.Moeder Magic Lady (v. Sandro hit) is de volle zus van voormalig Oldenburgse Siegerhengst Sieger Hit die nadien op grand prix niveau werd uitgebracht. Daarnaast is ze ook volle zus van andere goedgekeurde hengsten zoals Silver black.

Magic Lady is ook de moeder van Magic Moon, zij werd op 4-jarige leeftijd 2de op de elite stuteschau in Rastede en bracht dit jaar de goedgekeurde oldenburgse hengst HP First Magic. Deze staat ter dekking bij hengstenstation  Schockemoehle.Grootmoeder Maradita (v. Donnerhall) is moeder van verschillende goedgekeurde hengsten (zoals hierboven vernoemd), maar is ook volle zus van Maradonna. Moeder van de bekende dekhengst Fürstenball old, maar ook andere hengsten zoals Desiderio. Röntgenfoto’s aanwezig (geen foto’s van hals en rug) 

Voor recenter filmpje: whatsapp (alleen bij echte interesse aub).
Aangezien haar jonge leeftijd gaat ze voor de zomermaanden terug op de weide. 

Stamboom

Vader Fürst Romancier
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Magic Lady
Verbandspremie elite stute
Vader van moeder Sandro Hit
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Maradita
v.m.m.
m.m.m.