We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Kasper R (of King zoals wij hem noemen) is al 5 jaar in ons bezit en echt de koning van stal! Hij is een prachtige grote KWPN ruin van 169 cm v. Fellini. Hij staat dagelijks in de weide tussen de shetlanders en welshjes en is in omgang echt een schat van een paard.

Doordat ik zelf jonge kinderen had de afgelopen jaren, heb ik hem niet zoveel getraind en op wedstrijd uitgebracht als zijn leeftijd zou vermoeden. Hij kan ontzettend goed draven en heeft talent voor verzameling. Hij heeft een heel goed achterbeen en op wedstrijd kreeg ik dan ook altijd hele hogen punten voor zijn gangen. Hij heeft in Nederland M1 dressuur met winst gelopen en in België L1 dressuur met winst, heeft Nationaal Kampioenschap gelopen en werd hier 5e. 

 Met mijn man is hij enkele keren naar het strand geweest de afgelopen jaren, ik train hem momenteel weer dressuurmatig en het is nu opstappen en wegrijden. Ik zie hem het liefst bij een zekere ruiter die lekker verder met hem aan de slag gaat, hij kan echt nog veel verder komen! Hij springt een groene wissel en kent enkele Z oefeningen.

Hij heeft bij ons nooit blessures gehad of ziek geweest. Hij is lief naar andere paarden, gaat makkelijk de trailer of het wagentje op, heeft geen stalgebreken. Toen wij hem kochten is hij helemaal goedgekeurd. Dit mag zeker over gedaan worden, kosten koper. 

Wie gaat er met deze topper aan de slag? Voor meer info of een filmpje, stuur dan een berichtje.

Stamboom

Vader Fellini
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.