We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Uitstekend bewegende jaarlinghengst van Dynamic Dream uit een 5 jarige topmerrie van Franklin.
Too Hot to Handle QDH beweegt met zeer veel souplesse en een zeer goed dragend achterbeen. Gezien zijn moederlijn waaruit uit een goedgekeurde hengst komt en lichte tour paarden is dit echt een belofte voor de toekomst. 
ZIjn volle broer werd overal kampioen van de KWPN keuring in België.

Moeder Olivia Newton-John QDH is een 5 jarige elite merrie door ons gefokt. Zij heeft in haar eerste wedstrijden scores behaalt tot 80% en had op haar 4 jaar reeds het elite predicaat.
Op de stamboekkeuring scoorde zij 80 punten op zowel bouw als beweging.

Vader Dynamic Dream wordt ook wel de veulenmaker genoemd! De enorme wereldwijde vraag naar veulens van Dynamic Dream leverde een nieuw prijsrecord: bij de Schockemöhle/Helgstrand veulenveiling viel de hamer voor Dynamic Heart pas bij 90.000 Euro. Verder waren er nauwelijks veilingen, waarbij zijn veulens zich niet tot prijstoppers ontpopte: Der Hit (80.000 Euro/Oldenburg), Dynamic in Black (74.500 Euro/Hannover), Danseur d’Amour (46.000 Euro/Westfalen), Dynamic Diamond (45.000 Euro/DSP) en Die Tänzerin (42.000 Euro/Riedlingen). En daarnaast ook zijn kampioensveulens; zo werd Dream Catcher A tot kampioensveulen van Denemarken uitgeroepen.
Dynamic Dream was keuringskampioen en de absolute prijstopper van de Westfaalse hengstenkeuring in Münster-Handorf. Ook de Deense keuring verliet deze beeldschone hengst als premiehengst en voltooide zijn 14-dagentest in Denemarken met de verwachte droomcijfers: draf en galop 9,0, werkwilligheid, Interieur en karakter 10,0.
Prijs is €10.000 ex BTW.

Stamboom

Vader Dynamic Dream
Vader van vader Dream Boy
Keur
v.v.v. Vivaldi
Keur
m.v.v. Resia
Elite, Pres, Prok
Moeder van vader Safira
v.m.v. Sir Donnerhall
m.m.v. Annabell
Moeder Olivia Newton-John QDH
Elite, IBOP, D-OC
Vader van moeder Franklin
v.v.m. Ampere
m.v.m. Warkle M
Prok, Ster
Moeder van moeder Golinda
Prok
v.m.m. Voice
m.m.m. Solinda
Prok, Ster