We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

www.paardentaxidrenthe.nl
Contact: 06-42904374 (telefonisch of whatsapp)
------------------------------------
PaardenTaxi Drenthe verzorgt voor u het vervoer van uw paarden(en) en/of pony('s). Wij beschikken over een twee-paards paardenvrachtwagentje met zijlader en hebben daarnaast de mogelijkheid om deze uit te breiden met een twee-paardstrailer. U bent bij ons aan het goede adres voor zowel korte- als langere ritten. Ook in geval van spoed of een rit op korte termijn zijn wij bereikbaar.

Vanaf 1 juli 2023 zijn wij gevestigd in Beilen! Om dit te vieren bieden we onze klanten een tijdelijke kortingsactie aan: * Slechts €0,95 per km. * Starttarief van €30 incl. half uur laadtijd.* Prijzen zijn incl. btw. * Start- en eind locatie Beilen.

Interesse in een rit via ons? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Graag staan we u te woord om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn flexibel qua dagen en tijden en denken altijd met de klant mee. Wij zijn een familiebedrijf gerund door een paardenfamilie, daarom weten we als geen ander hoe belangrijk een goede (transport) ervaring voor u paard is. 

Wij beschikken over een zeer nette Sodiak Horsetruck met zijlader waarin twee paarden vervoert kunnen worden. Het grote voordeel van onze truck is de mogelijkheid om te kiezen tussen het instellen van het hengstenschot, om gebruik te maken van de borststang en/of het schot helemaal opzij te zetten, waardoor de vervoersruimte 2x zo groot wordt. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor merries met een veulen. Daarnaast beschikken wij over een camera systeem, waardoor er tijdens de rit zicht is op het paardengedeelte.