We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Knappe grote D-pony, officieel gemeten op 1.475m. 
Wij bieden hem aan als pony waar nog  werk in zit/projectpony. Dit omdat hij met opstappen erg onzeker is en dit soms nog erg spannend vindt. Hij is sinds het najaar onder het zadel, maar de laatste maanden niet meer gereden ivm. geen passende ruiter. Dit is ook de reden dat ik hem te koop aanbied. Ik wil hem enkel naar een huisje verkopen met de juiste kennis/ervaring en waar de tijd wordt genomen om de pony verder op te leiden. Pony is absoluut niet gemeen, heeft ook geen trauma's of andere nare ervaringen meegemaakt. Door mij rechstreeks van de fokker gekocht een jaar geleden. Echter is hij onzeker en kan hij dus met opstappen spanning opbouwen en wat met rijden ook de eerste paar rondjes afgevloeid moet worden. Hij is niet extreem spooky met rijden oid en ook niet ril op de ruiter! Bokt en steigert niet maar kan dan in het begin soms schieterig zijn. Verder staat hij netjes aan de hulpen qua aanleuning en beenhulpen, heeft ook een klein sprongetje onder het zadel gemaakt. Video's van het rijden en opstappen zijn beschikbaar. 

Zijn 3 volle broers zijn goedgekeurd als dekhengst. Rest van de volle oudere broers/zussen doen het ook goed in de sport. Kortom pony komt uit een goede lijn. Röntgen ggk incl. hals rug. Verder netjes alle zorg gehad (tandarts, entingen, halfjaarlijkse fysio etc.). Koopjesjagers hoeven niet te reageren. 

Stamboom

Vader Le Matsjo
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.