We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bieden wij te koop aan Danoontje:

Danoontje is een mooie en lieve C-pony (gemeten op 1:36,9m) merrie van 11 jaar oud en al sinds dat ze 5 jaar oud is in het bezit van de huidige eigenaar. 

In de omgang is het een hele lieve en makkelijke pony, geniet van aandacht en staat netjes stil op de poetsplaats. 

Ze is op Z niveau getraind en doet heel makkelijke alle oefeningen, ook loopt ze makkelijk nagefelijk. Op wedstrijd is ze uitgebracht tm L2 niveau en is kringkampioen geworden in de klasse B. Ook heeft ze verschillende keren op de Brabantse kampioenschappen gelopen. Vanwege Corona nooit hoger gestart.

na de Corona periode was helaas de interesse van de Amazone afgenomen en hebben ze na lang wikken en wegen het moeilijke besluit genomen hebben om haar te verkopen, Danoontje gaat dan ook alleen naar een goed huis en de klik moet er van beide partijen zijn.

Ze heeft 3 hele goede gangen, een mooie draf met veel knie gebruik, een galop met veel sprong en een mooie ruime stap. 

Verder is Danoontje ook allround ingezet, ze gaat regelmatig mee naar de bossen maar ook springen hebben ze veel gedaan voor de afwisseling. Ook ging ze wekelijks mee naar de ponyclub. En hebben ze wel eens een cross parcours gereden. 

In de trailer en bij de hoefsmid is ze ook braaf. 

heb je interesse? neem dan contact op met 0648546005

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.