We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een papier om van te watertanden. Want Rona de Kalvarie haar moeder is onder meer de volle zus van de 1m45 hengst Figaro de Kalvarie. En van de 1m50 geklasseerde Fairness Hero Z en de op 1m45 niveau uitgebrachte Narco de Kalvarie. Haar grootmoeder is een zus van de hengst Chardonnay Z. En ze mag zich de tante noemen van Denis Lynch voormalig tophengst All Star 5. Waardoor bij dit veilingitem Rona de Kalvarie als vierde moeder de gekende 1m60 merrie Rinnetou Z van Piet Raymakers terug te vinden is. Vijfsterren fokkerij. En dat beetje meer mag u zelf ondervinden. Want hoewel nog niet geprobeerd kan Rona de Kalvarie na het geven van een Cornet Obolensky veulen ook nog in de sport uitgebracht worden.  

Drachtig vanCornet Obolensky
Verwachte datum veulen26-03-2023

* Voor rechtstreekse uitvoer of een intracommunautaire levering (met een geldig btw-nummer) bedraagt de btw 0%. Voor latere export na meer dan 90 dagen na de aankoop, zal de btw worden terugbetaald na overleg van de export (tracés) papieren aan de verkopende partij.

Voor meer informatie: www.horsesales.auction

Stamboom

Vader Stakkato
Vader van vader Stakkato
v.v.v. Spartan
m.v.v. Pia
Moeder van vader Wertherouschen
v.m.v. Werther
m.m.v. A L'Esprit
Moeder Narnia de Kalvarie
Vader van moeder Aganix du Seigneur Z
v.v.m. Ogano Sitte
m.v.m. Cadix du Seigneur Z
Moeder van moeder Canterel Z
v.m.m. Calvaro Z
m.m.m. Rinnetou Z