We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor de hype uit op de kar springen. Het kan met deze jonge merrie. Vader Levi VDL maakte al indruk met zijn eerste jaargang. En dit veilingitem laat precies zien waarom. Ze heeft een heel mooi sportief model. Bouwde haar verrichting super op. En sloot op de hoge oxer geweldig af. Het moet gezegd worden dat de sportieve basis al in de moederlijn gelegd is. Zo is haar moeder een zus van de goedkeurde hengst Zapatos Nuevos (Isabel Maier). En van het 1m45 springpaard Justus (Miles Pearson). En lijkt met deze moderne merrie in dit geval de volgende stap gemaakt.

* Voor rechtstreekse uitvoer of een intracommunautaire levering (met een geldig btw-nummer) bedraagt de btw 0%. Voor latere export na meer dan 90 dagen na de aankoop, zal de btw worden terugbetaald na overleg van de export (tracés) papieren aan de verkopende partij.


Voor meer informatie: www.horsesales.auction

Stamboom

Vader Levi VDL
Vader van vader Arezzo VDL
v.v.v. Chin Chin
m.v.v. Sarjolijn
Moeder van vader Erusa
v.m.v. Diamant de Semilly
m.m.v. Werusa
Moeder Marissa
Vader van moeder Irvington VDL
v.v.m. Dallas VDL
m.v.m. Tanagra M
Moeder van moeder Arissa
v.m.m. Sydney
m.m.m. Orissa