We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dat zijn niet misverstane cijfers. En de kans om iets goed te fokken begint toch met het juiste vertrekpunt. In dat geval kan Kiara zomaar eens voldoen. Vol van Eldorado van de Zeshoek lijkt vermogen in deze soort geen probleem met krachtpatsers Cicero van Paemel en Cash in de pedigree. Haar broer Gylord springt met Jan Stetina in het 1m60. En Elrado werd door de bekende familie vd Mheen in het 1m50 uitgebracht. Een interessant gegeven is ook haar Quidam de Revel grootmoeder Nada M. Die zich een zus van de internationale Grand Prix hengst Douglas mag noemen.

Drachtig vanEldorado van de Zeshoek TN
Verwachte datum veulen 28-03-2023

 * Voor rechtstreekse uitvoer of een intracommunautaire levering (met een geldig btw-nummer) bedraagt de btw 0%. Voor latere export na meer dan 90 dagen na de aankoop, zal de btw worden terugbetaald na overleg van de export (tracés) papieren aan de verkopende partij.

Voor meer informatie graag mailen naar: info@horsesales.auction

Gratis registreren en voor meer informatie: www.horsesales.auction

Stamboom

Vader Cicero Z van Paemel
Vader van vader Carthago
v.v.v. Caletto I
m.v.v. Perra
Moeder van vader Rendez-Vous van Paemel
v.m.v. Randel Z
m.m.v. Granie
Moeder Rachel M
Vader van moeder Cash
v.v.m. Cor de la Bryere
m.v.m. Landgraefin
Moeder van moeder Nada M
v.m.m. Quidam de Revel
m.m.m. Fiona M