We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ingezonden door zijn opfokker valt deze sportman meteen op. Een echte atleet. Die qua model een-en-al sport uitstraalt. Een scherp en modern springpaard. Die straks onder het zadel juist die kwaliteiten waarschijnlijk maximaal zal gaan ontplooien. Hij was op de videodag misschien een beetje onder de indruk. Maar toonde in de ontspanning een heel goed lichaamsgebruik, overzicht en vermogen. En samen met de eerder genoemde reflexen en scherpte denken wij dat deze Rock’n Roll zomaar eens voor muziek op uw sportstal kan gaan zorgen.

* Voor rechtstreekse uitvoer of een intracommunautaire levering (met een geldig btw-nummer) bedraagt de btw 0%. Voor latere export na meer dan 90 dagen na de aankoop, zal de btw worden terugbetaald na overleg van de export (tracés) papieren aan de verkopende partij.Voor meer informatie: info@horsesales.auctio

Stamboom

Vader Ogano Sitte
Vader van vader Darco
v.v.v. Lugano van la Roche
m.v.v. Ocoucha
Moeder van vader Ialta Sitte
v.m.v. Avontuur
m.m.v. Insel Sitte
Moeder Zietarina
Vader van moeder Calvados
v.v.m. Uriel
m.v.m. Gold Rose
Moeder van moeder Tarins
v.m.m. Lux Z
m.m.m. Karina