We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

RICOLA v. Emerald x Warrant

‘Stammoeder Ninke R in een topverpakking’

Wat een voorkomen heeft deze Ricola. En dat maakt meteen nieuwsgierig. We zullen u helpen. Inderdaad, ook dit merrieveulen komt uit een top stam. Halfbroer I’m Blue springt internationaal met Meredith Michael Beerbaum.  Via de Grand Prix hengst Warrant en de stempelhengst Concorde vinden we Ninke R. Een merrie die maar liefst 9 internationale springpaarden gaf. En waarvan zoon De Flipper recent nog een Grote Prijs won. Als het allemaal klopt hoeft u niet te twijfelen. Dan kunt u het met een gerust hart doen!


Het betreft een veilingveulen. Ieder veulen is ter plaatse klinisch nagezien door onze dierenarts. De documentatie hiervan is onder documenten toegevoegd bij het betreffend lot. Voor vragen hierover of de bevindingen van onze dierenarts zijn we telefonisch of per whatsapp bereikbaar.Gratis registreren via: www.horsesales.auction

Voor meer informatie: www.horsesales.auction

Stamboom

Vader Emerald
Vader van vader Diamant de Semilly
v.v.v. Le tot de Semilly
m.v.v. Venise des Cresles
Moeder van vader Carthina Z
v.m.v. Carthago
m.m.v. Tanagra's van het Darohof
Moeder Excellent RV
Vader van moeder Warrant
v.v.m. Numero Uno
m.v.m. Karanta
Moeder van moeder Unique R
v.m.m. Concorde
m.m.m. Ninke R