We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

G&C Arrayan is een fenomeen in onder meer het Global Champions Tour cicuit. Waar hij in Cannes de befaamde Global op zijn naam schreef met Sergio Alvarez Moya. In dit geval kunt u zijn halfzus Izzy W naar uw fokkerij halen. Deze Mr Blue dochter verwacht een Chacoon Blue nakomeling. En zij is tevens de halfzus van de 1m60 geklasseerde Baricello W. En van de gekeurde hengst Baloubet Son. Ook aanstormend 1m45 talent Lady Lord mag zich een zus van deze bewezen springpaarden noemen. Wie het dichter bij huis zoekt komt eveneens aan zijn trekken. Want de volle zus van Izzy W, Justine W, is ondergebracht bij topruiter Franks Schuttert die haar eveneens internationaal uitbrengt. Dat gegeven maakt de internationale soort van veilingitem Izzy W actueler dan ooit.  

Drachtig vanChacoon Blue
Verwachte datum veulen 26-03-2023

* Voor rechtstreekse uitvoer of een intracommunautaire levering (met een geldig btw-nummer) bedraagt de btw 0%. Voor latere export na meer dan 90 dagen na de aankoop, zal de btw worden terugbetaald na overleg van de export (tracés) papieren aan de verkopende partij.

Voor meer informatie graag mailen naar info@horsesales.auction of zie: www.horsesales.auction

Stamboom

Vader Mr. Blue
Vader van vader Couperus
v.v.v. Naturel
m.v.v. Warina
Moeder van vader Acarla
v.m.v. Oldenburg
m.m.v. Picarla
Moeder Grandezza
Vader van moeder Grannus
v.v.m. Graphit
m.v.m. Odessa
Moeder van moeder Panama
v.m.m. Pilot
m.m.m. Antea