We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Heeft u de video al bekeken? Dan bent u waarschijnlijk net zo enthousiast als wij. Een Comme il Faut met lengte, balans en heel veel looks. Wij durven te spreken van een top veulen. Zeker wanneer we de pedigree erbij pakken.  Daar is de jonge Casall moeder een dochter van de 1m45 geklasseerde Etuede. Een merrie met een overschot aan vermogen. Die mede op basis van die kwaliteiten recent naar Canada verkocht is. Haar moeder is daarnaast een zus van de 1m60 geklasseerde Libelle DH. En uit deze stam komen ook de 1m60 geklasseerde Chemie en Quinara. 

* Voor rechtstreekse uitvoer of een intracommunautaire levering (met een geldig btw-nummer) bedraagt de btw 0%. Voor latere export na meer dan 90 dagen na de aankoop, zal de btw worden terugbetaald na overleg van de export (tracés) papieren aan de verkopende partij.Voor meer informatie: info@horsesales.auctio

Stamboom

Vader Comme il Faut
Vader van vader Cornet Obolensky
v.v.v. Clinton
m.v.v. Rabanna van Costersveld
Moeder van vader Ratina Z
v.m.v. Ramiro Z
m.m.v. Argentina Z
Moeder L'Etude
Vader van moeder Casall
v.v.m. Caretino
m.v.m. Kira XVII
Moeder van moeder Etuede
v.m.m. Clarimo
m.m.m. Lamina