We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een veulen die niet zou misstaan in de hengstenopfok. Om over twee jaar alle deuren op de keuring geopend te zien worden. Zijn model en bewegingen sluiten namelijk aan bij zijn papier. Waarom de 1m50 geklasseerde overgrootmoeder Madona PK van grote invloed is. Via zijn vierjarige moeder is oma Demoiselle du Toultia een directe dochter van voormalige GP winnares Madona PK. En daarmee een zus van meer dan 10 internationale springpaarden. Waarvan de 1m60 springende Cannonbal du Toultia Z en de 1m45 springpaarden Again du Toultia (Markcus Ehning) en Daytona du Toultia slechts voorbeelden zijn.

* Voor rechtstreekse uitvoer of een intracommunautaire levering (met een geldig btw-nummer) bedraagt de btw 0%. Voor latere export na meer dan 90 dagen na de aankoop, zal de btw worden terugbetaald na overleg van de export (tracés) papieren aan de verkopende partij.Voor meer informatie: info@horsesales.auctio

Stamboom

Vader Chacoon Blue
Vader van vader Chacco Blue
v.v.v. Chambertin
m.v.v. Contara
Moeder van vader Cindina
v.m.v. Cartoon
m.m.v. Widina II
Moeder Contharga VDH Z
Vader van moeder Conthargos
v.v.m. Converter I
m.v.m. Cajandra Z
Moeder van moeder Demoiselle du Toultia Z
v.m.m. Diamant de Semilly
m.m.m. Madona PK