We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een heel compleet springpaard is deze Cis den Hulst. Die eigenlijk op iedere sprong kon overtuigen. Macht, power, reflexen. Met zoveel power wordt concours rijden ineens een stuk eenvoudiger. Daarnaast komt deze hengst uit de bekende VG-dynastie. Vader Calvino de Nyze II maakt furore onder het zadel van Thibeau Spits. En moeder Nulana is de zus onder meer van de 1m55 GP hengst Jupiter VG (Jerome Guery), het 1m50 springpaard Atlanta VG (Fiderl Segovia) en de 1m50 geklasseerde Milton (James Brennan). Een stam die over meerdere lijnen gekende Grand Prix winnaars gegeven heeft. En waarvan Cis den Hulst de jongste generatie is.

* Voor rechtstreekse uitvoer of een intracommunautaire levering (met een geldig btw-nummer) bedraagt de btw 0%. Voor latere export na meer dan 90 dagen na de aankoop, zal de btw worden terugbetaald na overleg van de export (tracés) papieren aan de verkopende partij.

Voor meer informatie: info@horsesales.auction

Stamboom

Vader Calvino II de Nyze Z
Vader van vader Calvaro Z
v.v.v. Caletto I
m.v.v. Rixa
Moeder van vader Urmina
v.m.v. Heartbreaker
m.m.v. Mayke
Moeder Nulana
Vader van moeder Andiamo
v.v.m. Animo
m.v.m. Taj Mahal X
Moeder van moeder Ulena VG
v.m.m. Heartbreaker
m.m.m. Odessa