We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wie voor fokzekerheid gaat kan Balou RV op zijn favorieten lijst zetten. Een merrie die doet wat er van haar gevraagd wordt. En dan een schepje meer. Twee van haar rechtstreekse nakomelingen springen in het 1m40. En buiten het doorgeven van haar springkwaliteiten levert Balou RV altijd een mooi, compleet, grootramig en aantrekkelijk veulen. Ze vonden gretig aftrek op diverse veilingen. Waar ze altijd door de voordeur naar binnen mocht. Als zus van de Grand Prix geklasseerde Abra Kadabra (Albert Zoer) en het feit dat haar moeder een zus is van de 1m50 springpaarden Storm en Varchi zijn daarnaast de sportieve ambities altijd hooggespannen. 

Drachtig van HH Conrad Z (Conrad de Hus)
Verwachte datum veulen06-06-2023

* Voor rechtstreekse uitvoer of een intracommunautaire levering (met een geldig btw-nummer) bedraagt de btw 0%. Voor latere export na meer dan 90 dagen na de aankoop, zal de btw worden terugbetaald na overleg van de export (tracés) papieren aan de verkopende partij.

Voor meer informatie: info@horsesales.auction

Stamboom

Vader Grand Pilot I
Vader van vader Gambrinus
v.v.v. Grannus
m.v.v. Perle
Moeder van vader Goldfee
v.m.v. Pilot
m.m.v. Goldperle
Moeder Tabitha
Vader van moeder Calvados
v.v.m. Uriel
m.v.m. Gold Rose
Moeder van moeder Kalista
v.m.m. Concorde
m.m.m. Surprise