We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nala K v.Chacoon Blue x Chin Chin

‘Grand Prix verwachting’

Wie op de videodag aanwezig was kon maar één conclusie trekken. Dit toppaard heeft alles in één. Een sportief bloedgemaakt model. Met heel veel kracht en balans. Nog voor ze een sprong maakte kon je aan alles aflezen dat ze zou gaan knallen. En na het zien van de video zult u het ermee eens zijn dat ze dat deed. Zoals iedere pas raak was. Was ook iedere sprong een voltreffer. Vader Chaccoon Blue is een van de populairste hengsten na een aantal uitstekende jaargangen. En moeder Bamira M sprong zelf in het 1m40. Wij zijn in iedere geval heel benieuwd wie deze topkans gaat verzilveren.   


Ieder paard is ter plaatse klinisch nagezien door onze dierenarts. De documentatie hiervan is onder documenten toegevoegd bij het betreffend lot. Hier vindt u ook de röntgen foto’s van het betreffend paard. Voor vragen hierover of de bevindingen van onze dierenarts zijn we telefonisch of per whatsapp bereikbaar.

Voor meer informatie: www.horsesales.auction

Stamboom

Vader Chacoon Blue
Vader van vader Chacco Blue
v.v.v. Chambertin
m.v.v. Contara
Moeder van vader Cindina
v.m.v. Cartoon
m.m.v. Widina II
Moeder Bamira
Vader van moeder Chin Chin
v.v.m. Constant
m.v.m. Larese
Moeder van moeder Samira M
v.m.m. Calvados
m.m.m. Gamira