We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een rechtstreekse Cicero van Paemel wordt een zeldzaamheid. Want na een carriere op Grand Prix niveau is enkele weken geleden ook het dek-pensioen van deze top vererver aangekondigd. Een gemis. Want hij geeft ze zoals deze 4-jarige ruin. Mooi van type, mooi, gemanierd, perfect bukken. En met een krachtige gedragen galop. Die nu al onder het zadel voor rijcomfort zorgt. U leest het goed: een van de laatste Cicero kansen om te verzilveren! Deze Conquest van de Eyckenhoeve Z komt rechtstreeks van de fokker en is al enkele weken zadelmak wat ze zeer makkelijk oppakt. Wie gaan we straks met deze beauty in de springring zien?        

Conquest van de Eyckenhoeve Z is zadelmak (zie bijgevoegde video).

* Voor rechtstreekse uitvoer of een intracommunautaire levering (met een geldig btw-nummer) bedraagt de btw 0%. Voor latere export na meer dan 90 dagen na de aankoop, zal de btw worden terugbetaald na overleg van de export (tracés) papieren aan de verkopende partij.

Voor meer informatie graag mailen: info@horsesales.auction


Stamboom

Vader Cicero Z
Vader van vader Carthago Z
v.v.v. Capitol I
m.v.v. Folia
Moeder van vader Rendez-vous
v.m.v. Randel Z
m.m.v. Granie
Moeder Uria van't Roosakker
Vader van moeder Skippy II
v.v.m. Galoubet A
m.v.m. Gascoigne
Moeder van moeder Quinta van't Roosakker
v.m.m. Concorde
m.m.m. Kuriose van de Cumul