We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden: mijn prachtige, talentvolle 9 jarige merrie (Governor x Samarant). Ze heeft vorig jaar een mooi veulen gegeven van Ferguson (ook te bezichtigen). Ze is een stermerrie, en heeft een Prok en D-OC predikaat.

Ik kocht haar 4 jaar geleden van de fokker, ze was toen bijna 5 jaar oud en net onder het zadel. Door problemen met mijn gezondheid, een drukke baan en een jong gezin heb ik steeds minder tijd voor haar. Ik heb daarom besloten het veulen te houden en voor haar een ander huisje te zoeken.

Ze staat momenteel in training bij een ervaren dressuur amazone, die haar ook kan voorrijden als je interesse hebt. Ze kent haar goed (staat sinds ik haar heb bij haar op stal) dus kan je veel over haar vertellen. Helaas heb ik haar door bovengenoemde omstandigheden nog niet uitgebracht op wedstrijd. De Z oefeningen kan ze echter goed en ze is wel een aantal keer meegeweest naar vreemd terrein. Dat doet ze braaf, al kan ze wat gespannen zijn. Trailerladen gaat goed. 

Wat nog belangrijk is om te zeggen is dat dit geen beginnerspaard is. Het is een eerlijke merrie, maar ze heeft wel echt een karakter. Ben jij een onzeker type dan past ze niet bij jou en kan je beter verder zoeken. Ze heeft een wat handige ruiter nodig die wat met haar kan ‘onderhandelen’. Daar staat tegenover dat ze door het vuur voor je gaat als de klik er is. Geen merrie voor iedereen dus, maar dat maakt haar naar mijn mening juist zo leuk. In de omgang op stal overigens wel echt een allemansvriend/knuffeldier. Erg gesteld op aandacht en ook lief voor kinderen. 

Deze merrie valt in de hogere prijsklasse. Ik doe haar niet voor een appel en een ei weg. Ik heb haar bij aankoop laten keuren, klinisch en röntgen en dat was goed. Mag opnieuw gekeurd worden in overleg.

Heb je interesse? Wil je haar ontmoeten of eerst op film zien? Bel dan alsjeblieft even voor meer info: 0615065466. Tot 30 juni ben ik op vakantie en kun je beter haar ruiter bellen: 0613143888.


aanvraag.

Stamboom

Vader
Vader van vader Totilas
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Orleans
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Barina II
Prok, ster
Vader van moeder Samarant
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Sarina
Pref, prest, prok, ster
v.m.m.
m.m.m.