We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

                                                🌸Souverine FB 🌸
                                                 (Mowgli x Riverman)  

Merrie, geboren in 2022, rechtstreeks van fokker te koop.

Souverine is een super sympathieke en lieve 2 jarige vos merrie met als vader de hengst Mowgli V.O.D. Als veulen zijnde liet zij direct al haar ruime en opwaartse bewegingen zien.  
Souverine FB heeft het D-OC predicaat, is bekend bij de hoefsmid, is regelmatig ontwormd en is vanaf veulen gevaccineerd voor influenza/tetanus en daarnaast ook tegen het WestNijlvirus.

Vader Mowgli V.O.D. was de meest besproken hengst van zijn jaargang en werd door velen als de ongekroonde koning van de KWPN Stallion Show gezien. Onder het zadel bewees de imponerende voshengst eveneens zijn kwaliteiten. Hij wordt enorm geprezen om zijn goede karakter en werk instelling. Iets wat wij dus ook verwachten bij Souverine FB.
Haar halfzus hebben wij nog in het bezit en heeft ook een topkarakter en werk instelling.  

Zamorine Z scoorde zelf 80 punten voor zowel type als beweging op de stamboekkeuring en brengt de genen in van de Lichte Tour-geklasseerde hengst Riverman.   
Grootmoeder Amorine (v. Saluut) bracht daarnaast meerdere Z1/Z2-dressuurpaarden en internationale springpaarden en staat te boek als grootmoeder van het ZZ-Zwaar dressuurpaard Warine V (v.Krack C) en de ZZ-Licht geklasseerde Zakenman (v.Royal Bravour).  

Halfbroer van Souverine FB, Knud B is ZZL geklasseerd en halfbroer Monthy B (v. George Clooney) uit Zamorine Z werd 2e bezichtigingshengst bij het KWPN.  

Stamboom

Vader Mowgli
D-OC, premiehengst
Vader van vader Desperado
Keur
v.v.v. Vivaldi
Preferent
m.v.v. Sarita
Z1 dressuur
Moeder van vader Zoriana
Elite, Preferent, Prestatie
v.m.v. Jazz
Grand Prix dressuur
m.m.v. Poriana
Z1 dressuur
Moeder Zamorine Z
Ster, Voorlopig Keur
Vader van moeder Riverman
1,35 springen, PSG/Inter 1
v.v.m. Kenwood
1,40 springen
m.v.m. Jaludine
Moeder van moeder Amorine
Keur, Preferent, Prestatie
v.m.m. Saluut
1,50 springen
m.m.m. Nutrine
Keur, Preferent