We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige sport pony te koop aangeboden

Merrie 7 jaar
Welsh NWR
146cm
V. Houdringes Raspoetin x Leuns veld lord
M niveau

Merrie met fijne gangen, veel uitstraling en talent bij de juiste ruiter. Vanwege haar goede afstamming ook zeer geschikt voor de fokkerij.

Dochter van houdringes Raspoetin (leuns veld lord X orchard Boginov) hij werd als 4 jarige Nederlands kampioen en werd direct verkocht naar Amerika. Mercedes heeft de tijd gehad om uit te groeien. Beheerst alle oefeningen van het L en M1. Kent ook al wat passen appuyeren, travers, stap galop en keertwendingen. Ook al contragalop alleen moet hier nog wat handiger in worden. Mercedes is goed bijgehouden met alle entingen, tandarts, hoefsmid (heeft voor ijzers) en gaat geregeld naar de osteopaat. Op de wagen en trailer zeer mak. Ze heeft ook al veel wedstrijd ervaring en is braaf op vreemd terrein. Wij zoeken vooral een consequente ruiter voor haar die samen met haar wilt gaan groeien. Ik vind haar geen beginners pony omdat ze graag wilt werken en echt wel go heeft. Ze is vorig jaar klinisch en röntgenologisch gekeurd en goed bevonden voor de sport. Overkeuren mag op kosten koper.

Stamboom

Vader Houdringes Raspoetin
Vader van vader Leuns Veld Lord
v.v.v. Vita Nova’s Celesto
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Orchard Boginov
m.m.v. Wengelo’s Ricardo
Moeder Coelenhage’s macarena
Vader van moeder Leuns veld lord
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Coelenhage’s Move on Two
v.m.m.
m.m.m.