We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In verband met gezondheid en studie heb ik helaas de keuze moeten maken om mijn paard Capucine d'Elle te koop te zetten. 

Capucine d'elle is een 12 jarige merrie van Miami de Semilly x Richebourg. Ik heb haar 3 jaar geleden gekocht als mijn eerste paard en ze heeft mij alles geleerd in de sport van de basis tot wedstrijdervaring. Ze houdt van knuffels en verwend worden en is super vriendelijk naar kleine kinderen. Ze houdt er ook van om vrienden te worden met andere paarden en is nooit de baas in een kudde, het maakt haar allemaal niet zo veel uit.

Springen is echt haar ding. Ze heeft wedstrijden op L niveau gereden maar heeft zeker meer potentie. Als we trainen en ze ziet sprongen, staat ze al aan. Ze denkt super goed mee en is helemaal gefocust. Op wedstrijd tijdens het inrijden of de wedstrijd zelf is ze niet afgeleid. 

Capucine d'Elle is ook braaf op vreemd terrein, alleen buitenritten doet ze liever met een ander paard erbij. Ze heeft geen stalgebreken, en zolang ik haar heb heeft ze nooit blessures gehad. Het is echt een super lieve merrie. Ook is ze zeker geschikt voor de overstap van pony naar paard.

Ook ter verkoop aangeboden: heel fijn dressuurzadel (Bermonde) en springzadel (GPX Jump)

Voor meer informatie of filmpjes kunt u een bericht sturen naar: 06 12330306

Stamboom

Vader Miami de Semilly
Vader van vader Voltaire(DE)
v.v.v. Furioso II ex Vertuoso
m.v.v. Gogo Moeve
Moeder van vader Tati du Palis
v.m.v. Muguet du Manoir
m.m.v. Longitude
Moeder Quappa d'Elle
Vader van moeder Richebourg (BE)
v.v.m. Bayard d'Elle
m.v.m. Opaline des Pins
Moeder van moeder Fine Etoile d'Elle
v.m.m. Narcos II
m.m.m. Une Etoile d'Elle