We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

3 jarige merrie (Raven x Florencio I)
De merrie is licht atactisch, volgens dap Bodegraven fase 2 op 5. Kan door het rijden minder worden. Maar heb zelf geen tijd om daar in te investeren. Vandaar deze scherpe prijs. De merrie is via embryo transplantatie gefokt en komt het de bekende Lana stam.

Delana T is de moeder, niemand minder dan de Prix St. Georges-merrie Delana T is de moeder van Rhilana T. De vader van Delana T is de Tweevoudig wereldkampioen Florencio, welke nog altijd van belang in de hedendaagse dressuursport. Hij leverde reeds tal van betere dressuurpaarden en al meer dan 40 goedgekeurde hengsten. Ook op de keuringen en in jongepaardenwedstrijden komen zijn nazaten bovendrijven.Delana T haar volle zus Celana T is eveneens actief op Prix St. Georges-niveau.

Delana T haar eerste nakomeling is de Ampere-dochter Hulana T, deze elitemerrie is actief in de dressuur, Hulana T is psg geklasseerd en werd reservekampioen op de NMK.Kleinkinderen van Delana T, Leeghwater Z2 dressuur en verkocht naar Californië en Mulana T is ook een NMK merrie en naar Kentucky is verkocht.

Rhilana T:Deze merrie komt uit een predicaat rijke stam, uit de bekende (De)LANA stamDe moeder Delana T is een Elite, prok, sport(dr)Moeder Delana T is FRULANA zij is keur, pref, prest, sport(spr)Moeder Frulana  T en is keur, pref, prestVia grootmoeder Frulana T, een dochter van Nabuur, is Soylana T nauwverwant aan de goedgekeurde hengsten Justin Dunkelbraun (v.Johnson), Csandro JVR (v.Charmeur) en de ZZ-Zwaar-geklasseerde Castellini (v.Contender).

Stamboom

Vader Raven
Premie hengst
Vader van vader Revolution
Prämienhengst
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader CHAYENNE W
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Delana T
Elite, prok, sport(dr)
Vader van moeder FLORENCIO I
Hauptprämie, keur, pref, prest_sport_NRPS
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder FRULANA
keur, pref, prest, sport(spr)
v.m.m.
m.m.m.