We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bij deze bieden wij onze lieve merrie Sapphire LV aan. Sapphire is een knappe en werkwillige merrie. Ze springt altijd en gaat voor haar ruiter door het vuur in de ring. Haar top karakter in combinatie met haar springkwaliteiten zorgen voor hoge verwachtingen van de toekomst! Sapphire is heel makkelijk te rijden, wisselt automatisch en kijkt altijd mee naar de sprong. Kortom, ze is een zeer compleet paard voor een ambitieuze ponyruiter die graag meteen goed van start wil gaan bij de paarden! 

Sapphire haar afstamming liegt er ook niet om, vader Ducati van Schuttershof liep zelf al op 1.55m niveau. Moeder Ceringa heeft in 2012 deelgenomen aan het EK children en met het Belgische team een gouden medaille behaald. Daarna groeide ze nog door met haar ruiter tot het 1.40m. Deze goede genen heeft ze doorgegeven aan haar dochter die ongetwijfeld een even glansrijke carrière tegemoet gaat.

Sapphire is recent volledig klinisch en rx goedgekeurd.
Voor serieuze interesse of video's:
+32488437722

Stamboom

Vader Ducati van Schuttershof
Vader van vader Kashmir van Schuttershof
v.v.v. Nabab de Reve
m.v.v. Fines van Kameren
Moeder van vader Narcotique Schuttershof
v.m.v. Tenor Manciais
m.m.v. Qerly Chin
Moeder Ceringa
Vader van moeder Calvados
v.v.m. Uriel
m.v.m. Gold Rose
Moeder van moeder Inga
v.m.m. Goldspring de la Lauzelle
m.m.m. Eringa