We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop:

UT Oh Lieselottes Town

Een 5 jarige appaloosa merrie. Vader is een quarterhorse, moeder Amerikaanse appaloosa.
Kleur: chestnut met blanket. 
Vader: Smartes guy in town (uit Hollywoodtinseltown)
Moeder: UT Oh Amira Olena (uit Clark Olena)

Lizzy is een goed gebouwde, stevige, maar elegante verschijning. Ze is geboren in de Duitse Eiffel en heeft daar tot 2,5 jaar oud in de bergen gestaan. Hele sterke hoeven en beenwerk. Vanaf 2.5 jaar is er grondwerk met haar gedaan tot haar 4e jaar. Ze is professioneel zadelmak gemaakt bij Wendy van Osch in 2023. Momenteel staat ze wederom in training en verkoop bij Wendy van Osch wegens tijdgebrek van de eigenaar. Dit is ook de reden van verkoop.

Lizzy is een slim paard wat veel aandacht en beweging nodig heeft. Ze pakt dingen snel op en laat veel atletisch vermogen zien. Ze heeft een harde stop en draait makkelijk. Haar vader rijdt op wedstrijdniveau in de ranch onderdelen. Lizzy zou voor reining, ranchwork of werken met vee geschikt zijn.

Lizzy is een zelfverzekerde en leidende merrie. Hierdoor heeft ze ook een consequente en zelfverzekerde ruiter nodig die met haar aan het werk gaat en een band met haar kan opbouwen. In de omgang is ze heel erg gericht op mensen en wil graag in de belangstelling staan. Ze vind het heerlijk om te knuffelen en geborsteld te worden. Lizzy heeft ervaring met kleine kinderen met poetsen en wandelen en is hiermee heel braaf. Voor het rijden heeft ze echter wel een ervaren ruiter nodig. 

Lizzy is netjes bekapt en staat niet op ijzers. Is in orde met inentingen en ontwormingen. Alle keuringen zijn toegestaan.

Voor informatie graag contact opnemen met Wendy van Osch op +31 (0)651748454


Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.