We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop wegens inkrimping. Twee jaarling kwpn merries. De lieve grootramige Le kennan merrie is een mooi toekomstig sportpaard uit super bloedlijn: Le kannan x Jenssen Vdl . Uit een goed presterende moederlijn. Wegens inkrimping verkopen wij onze super mooie merrie.

vader Le kannan is een lieve betrouwbare hengst. Zijn vader de wereldbroemde hengst Kannan behoeft eigenlijk geen toelichting. Hij wist in de sport te imponeren tijdens grote Kampioenschappen als het EK van 2005 en won diverse Grote Prijzen en Nations Cups onder Michel Hecart.In de moederlijn van Le Kannan vinden we diverse stempelhengsten op rij, namelijk onze  keurhengst Hors La Loi II, de preferente Burggraaf en de keurhengst Le Mexico. Moeder Zereusa S sprong zelf naar 80 punten tijdens de IBOP en bereikte in haar sportcarrière het 1.40m-niveau. Haar moeder Heidi bracht van New York een 1.30m-paard en is grootmoeder van een aantal andere paarden op dat niveau. De daaropvolgende moeder is Brigitte (v.Le Mexico), en zij is niet alleen de moeder van het Grand Prix-paard Re Mexico (v.Concorde), maar ook de grootmoeder van KWPN-hengst Etoulon VDL, die op 1.50m-niveau actief is. Ook komen uit haar nafok onder andere de sportpaarden Broken Heart (v.Concorde, 1.60m), Corleone (v.Vincenzo, 1.50m), Edoctro (v.Indoctro, 1.50m), Tereusa (v.Heartbreaker, ISP) en de KWPN-hengst Levi VDL (v.Arezzo VDL). Uit de moederlijn komen eveneens de internationale springpaarden Illusion (v.Calvados) en Oteusi (v.Burggraaf).
Moeders vader Jenssen vdl komt uit de preferent hengst Harley Vdl deze heeft sportniveau 1.55 gesprongen. In de pedigree van Jenssen VDL vinden we vier predicaathengsten op rij: Harley VDL keur,
Zirocco Blue VDL keur, Jus de Pomme keur en Lucky Boy xx preferent. Oma Bukata is een dochter van Ukato. Ukato, keurhengst, topverver met klassering in top 100 van WBFSH-ranking, vader van wereldbekerwinnaar Alamo en meer dan 100 internationale springpaarden.

Ticky-tacky staat bij ons aan huis met andere paarden. Ze kent het veulen abc en is erg lief.

Tiany de tweede jaarling is een nakomeling van Kitt Sb. Moeder heeft zelf ook in de sport gelopen en had een groot hart en makkelijk te rijden. Tiany is een bloederig typ, maar wel heel lief.

Stamboom

Vader Le kannan
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Nicky
Vb
Vader van moeder Jenssen vdl
Keur
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Bukata
Vb
v.m.m.
m.m.m.