We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wil je jouw paardenwagentje verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij hebben een eenvoudige verkoopservice om de verkoop van jouw paardenwagentje zo eenvoudig mogelijk te maken.Hoe doen we dat? Zie hieronder de 3 stappen voor het verkopen van jouw paardenwagentje.

1. Meld je paardenwagentje aan

Groot, klein, STX, MTM, Krismar, bij ons is elk paardenwagentje welkom! Meld je wagentje eenvoudig aan door het aanmeldformulier in te vullen. Hierin staan een aantal standaard vragen en wordt gevraagd om foto’s te uploaden zodat wij de beste prijs kunnen bieden voor je paardenwagentje.

2. Ontvang een bod

Ons team gaat je aanvraag persoonlijk in behandeling nemen. Onze experts gaan de prijs bepalen en binnen 24 uur ontvang je van ons een goed bod. Het bod is geheel vrijblijvend. Jij beslist of je akkoord gaat.

3. Verkoop je paardenwagentje

Als je akkoord gaat, regelen wij alles voor je. Van het RDW-vrijwaringsbewijs tot het ophalen van je paardenwagentje. En je krijgt direct je geld.

Meld gerust je paardenwagentje aan en krijg van ons binnen 24 uur een bod.
Bel, mail of stuur ons een Whatsapp voor meer informatie.
www.wijkopenpaardenwagentjes.nl
06-33306767
Info@wijkopenpaardenwagentjes.nl